3 bud på det perfekte fastelavnskostume

Barn i superheltekostume
3 bud på det perfekte fastelavnskostume
Henrik Andersen
-
20/01/2023
-

Hvis du er inviteret til en fastelavnsfest, så er det vigtigt, at du bruger tid på at finde det helt rigtige kostume. Der er mange forskellige at vælge mellem, men det kan være svært at finde det helt rigtige. Herunder følger en række gode råd til at vælge det rigtige kostume til fastelavn.

Superheltekostume

Det er nemt at klæde dig ud som en superhelt, og derfor er det også et populært valg. Du kan eksempelvis klæde dig ud som en af de kendte superhelte som Batman eller Spiderman. Disse kostumer kan du få hos de fleste webshops, som sælger fastelavnskostumer, men du kan også lave dit eget.

Superheltekostumer er nemme at lave selv, men det kræver, at du har tiden til det. Ofte vil det være mere fuldendt, hvis du vælger at købe et superheltekostume, men hvis du er ferm med en symaskine, så kan du også nå langt, hvis du går i gang med at lave dit eget. Du kan også opfinde din helt egen superhelt, hvis du er kreativt anlagt.

Tegneseriefigur

Du behøver ikke nødvendigvis at klæde dig ud som superhelt til fastelavn, men du kan alligevel godt basere dit kostume på en fiktiv person. Det kan eksempelvis være en tegneseriefigur, da de ofte er nemme at efterligne, når du skal lave kostumet. De er også nemme at genkende, og du kan både købe kostumerne færdige eller lave dit eget.

Du kan eksempelvis klæde dig ud som Anders And eller Mickey Mouse, men du kan også vælge at tage udgangspunkt i din egen yndlingstegneseriefigur. Der er mange muligheder, og når alt kommer til alt, så handler det om at vælge et kostume, som du godt kan lide, og som er behageligt at have på, hvis du skal bære det i mange timer ad gangen.

Kattekostume

Hvis du gerne vil klæde dig ud som noget, der relaterer sig til fastelavn, så kan du vælge et kattekostume. Det er et kostume, som ikke kræver meget, og det er nemt at lave selv. Du kan selvfølgelig også købe et, som er færdiglavet, hvis du ikke vil give dig i kast med at kreere det på egen hånd. Du kan desuden style det på mange måder.

Eksempelvis kan du vælge udelukkende at klippe et par katteører i pap, som du tager på samt en hale, men du kan også gøre det mere avanceret med både ansigtsmaling og en kattekrop. Uanset hvilket kostume du vælger, så er det vigtigt, at du føler dig tilpas i det, ligesom det skal være passende til lejligheden.

Copyright 2024 - Pilanto Aps